Tryk på “LOGIN” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at logge på med MitID- kontakt klinikken for oprettelse hvis ikke du har MitID.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiverings link og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra klinikken.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Når du er oprettet kan du med fordel bruge appen “Minlæge” – findes både i appstore og googleplay.  Den kan med fordel bruges hvis man har børn under 15 år da login er med MitID – send besked til klinikken med ønsker om oprettelse af børn  – så har man adgang til de samme funktioner i denne app.