Tryk på “LOGIN” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at logge på med NemID – kontakt klinikken for oprettelse hvis ikke du har NemID.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiverings link og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra klinikken.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Når du er oprettet kan du med fordel bruge appen “Mit helbred” – findes både i appstore og googleplay. Appen “minlæge” kan ligeledes benyttes, der er dog kun adgang med NemID. Den kan dog med fordel bruges hvis man har børn under 15 år da login er med eget NemID og så blot sende besked til klinikken med ønsker om oprettelse af børn  – så har man adgang til de samme funktioner i denne app.